Bûûmkwekerij 1030

Begin 2020 starten we een collectieve (iedereen die wil mag meehelpen) en circulaire (op basis van gerecupereerd materiaal en plantgoed) boomkwekerij met de naam Bûûmkwekerij 1030. Wil je hieraan meewerken? Laat het ons weten via info@buumplanters.be.

Op zaterdag 11 januari organiseerden we er alvast een spontane levende kerstboominzameling. De bedoeling was om hierdoor sparren met wortel te redden van de verbrandingsoven of verhakselaar. We gaan ze proberen een jaar lang in leven te houden (= CO2 capteren + lucht zuiveren) om ze de volgende kerstperiode opnieuw in de woonkamers van de deelnemers te kunnen plaatsen(= minder sparren kappen).

Het initiatief werd opgepikt door Vlaamse en Oekraïense televisiejournaals.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *